Nieuws

Het concert van de Griekse zangeres Savina Yannatou van 21 maart is verplaatst naar zondag 29 november 2015 om 15.00 uur.


Het concert van de Griekse zangeres Savina Yannatou van 21 maart is verplaatst naar zondag 29 november 2015 om 15.00 uur. Indien u tickets had gekocht voor 21 maart, dan kunt u deze ruilen voor d enieuwe datum van 29 november. Neem hiervoor contact op met de kassa via info@korzo.nl of 070 363 7540. 

Indien u liever een restitutie wilt, dan kan dit op twee manieren:

23 mrt 2015

Wegens ziekte heeft zangeres Savina Yannatou de concerten van komende week moeten afzeggen. 


Wegens ziekte heeft zangeres Savina Yannatou de concerten van komende week moeten afzeggen. Met het management wordt gekeken naar een alternatieve datum in Korzo. We houden u op de hoogte.

Het concert is verplaatst naar zondag 29 november, 15.00 uur.

18 mrt 2015

Theater, dans, muziek & gesprek over religie in april & mei 2015. Met o.a. Paradise Lost van Samir Calixto.

Toneelgroep De Appel en het Nationale Toneel brengen dit voorjaar allebei een voorstelling gebaseerd op Bijbelse verhalen. Het Nationale Toneel komt met Genesis, het eerste boek van het Oude Testament. De Appel speelt Zie de mens, geïnspireerd op het lijdensverhaal van Christus uit het Nieuwe Testament. Als Korzo hebben we natuurlijk Paradise Lost van Samir Calixto. De voorstelling naar het gelijknamige gedicht van John Milton over de zondeval van de mens is speciaal voor Geloof, Hoop & Den Haag te zien in Korzo.

17 mrt 2015

De zeventiende editie van het CaDance Festival van Korzo is succesvol afgesloten met een nieuw record van 11.500 bezoekers. 

15 feb 2015

Van 30 januari t/m 15 februari danst Den Haag met alweer de 17e editie van premièrefestival CaDance. Het CaDance Festival wordt georganiseerd door Korzo in samenwerking met Theater aan het Spui.


Korzo presenteert de zeventiende editie van het CaDance Festival. Op vrijdag 30 januari 2015 opent het festival met twee premières van aanstormende talenten: Samir Calixto en Jasper van Luijk. CaDance geeft ook deze editie een belangrijke impuls aan een nieuwe generatie choreografen in Nederland. Het festival presenteert in totaal 13 premières van aanstormende talenten en biedt daarnaast een actuele blik op de dans met diverse (inter)nationale samenwerkingen. 

23 jan 2015

De officiële nominaties van de Danspublieksprijs 2014 zijn bekend. Hiphop wonder Shailesh Bahoran is genomineerd voor zowel Favoriete Danser als Favoriete Dansvoorstelling. Stem nu!

Bij de Danspublieksprijs heb jij het voor het zeggen. Na de nominatieronde in het najaar van 2014, zijn de officiële nominaties voor de Danspublieksprijs nu bekend. Het stemmen is begonnen!

15 jan 2015

BNG Bank maakte eerste twee genomineerde bekende voor de Nieuwe Theatermakersprijs.


De jury van de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs heeft de eerste twee voorstellingen genomineerd: Goldmund van Orkater/De Nieuwkomers en Korzo producties en Nobody home van Daria Bukvić.

Orkater Nieuwkomers Thijs Maas en Wilko Sterke tekenden samen met Korzo choreografietalent Jasper van Luijk voor deze bijzondere muziektheater / dansvoorstelling. De prijs wordt uitgereikt tijdens de opening van het Nederlands Theater Festival op 3 september 2015.

19 dec 2014

Kom naar de Royal Christmas Fair en geef een theaterkaartje cadeau met de kerst!


Van 17 tot en met 21 december kunt u voordelig theaterkaartjes kopen op de Royal Christmas Fair. Het Nationale Toneel, NTjong, de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, Diligentia, Korzo theater, Dr. Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater hebben ieder vijf van hun mooiste voorstellingen voor u geselecteerd. Het tweede kaartje krijgt u gratis! U kunt op de fair zoveel kaartjes kopen als u wilt en voor zoveel voorstellingen als u wilt. Maar op is op. Natuurlijk pakken wij uw cadeau feestelijk in. Dat is leuk geven.

04 dec 2014

De kaartverkoop van de 17e editie van het CaDance Festival is gestart. Kijk op www.cadance.nl.

Op zoek naar een mooi kerstcadeau?
Geef dans cadeau! 

Danshuis Korzo tekent alweer voor de 17e editie van CaDance. Het premièrefestival waar u kunt genieten van prille, spannende en mooie creaties, dicht op de huid van onontdekte en toonaangevende choreografen. Het festival opent op vrijdag 30 januari 2015 in Korzo en Theater aan het Spui met premières van twee aanstormende talenten: Samir Calixto en Jasper van Luijk. 

03 dec 2014
Inhoud syndiceren

Nieuws

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

tel: 070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter