Nieuws

I.v.m. een blessure zijn de concerten van pianist Ralph van Raat en Slagwerk Den Haag op vrijdag 18 april geannuleerd.

I.v.m. een blessure zijn de concerten van pianist Ralph van Raat en Slagwerk Den Haag op vrijdag 18 april geannuleerd. Het gaat om de volgende concerten:

19.30 The piano and the Flight Simulator
21.00 Hammer Music

10 apr 2014

Van 22 t/m 31 mei 2014 organiseert Korzo een festival rondom recent werk van meesterchoreograaf Jiří Kylián


Korzo organiseert van 22 t/m 31 mei 2014 een festival rondom recent werk van meesterchoreograaf Jiří Kylián. De choreograaf heeft bij Korzo een plek gevonden waar hij in intieme setting nieuw werk kan creëren en tonen en waarbij de dialoog tussen kunstenaar en publiek centraal staat. Twee weken lang is het genieten van zijn meest recente voorstellingen East Shadow en KYLWORKS alsmede een randprogramma met films, muziek en lezingen. 

01 apr 2014

Op 8 en 9 mei is er voor het eerst tijdens Voorjaarsontwaken ontluikend talent uit het buitenland te zijn. Werk van drie Koreaanse choreografen wordt aangevuld met een eigentijds Indiaas dansduet.

25 mrt 2014

Regisseur Jetse Batelaan staat in april met maar liefst drie verschillende voorstellingen in één week in Theater aan het Spui en Korzo.

Regisseur Jetse Batelaan staat in april met maar liefst drie verschillende voorstellingen in één week in Theater aan het Spui en Korzo.

Maas theater & dans
De man die alles weet
(4+)
za 5 & zo 6 apr | Theater aan het Spui tickets

20 mrt 2014

Voor een co-productie met Orkater / De Nieuwkomers houdt Jasper van Luijk / Korzo producties audities voor dansers en stagiaires op 7 & 8 april.

AUDITIE
Orkater / De Nieuwkomers en Korzo producties houden audities voor de nieuwe productie GOLDMUND, geschreven en gecomponeerd door Thijs Maas & Wilko Sterke met een choreografie van Jasper van Luijk.

28 feb 2014

Korzo is jarig en dat vieren we! Als traktatie kunt u dit voorjaar 3 voorstellingen bezoeken voor slechts 30 euro.

1984 Het jaar dat Corso Korzo werd, dat onze pr-medewerker Jeanine werd geboren en dat Aukje haar eerste danspassen zette. Kortom Korzo is 30 lentes jong en dat gaan we vieren.

2014 
Korzo is ‘proud to be’ het huis voor de dans in Nederland, een avontuurlijk podium voor muziek en theater. De plek waar het publiek het talent van de toekomst ontmoet.

19 feb 2014

BNG Cultuurfonds en Korzo producties ondersteunen talentvolle makers met een nieuwe choreografieprijs.

Het BNG Cultuurfonds lanceert samen met Korzo een nieuwe prijs: de BNG Bank Excellent Talent Dans Award.
Deze prijs ondersteunt toptalent op het gebied van choreografie en bestaat uit een bedrag van 45.000 euro om een tournee te financieren: de Excellent Talent Tour. Op 13 maart, tijdens de viering van het 50-jarig bestaan van het BNG Cultuurfonds, wordt de BNG Bank Excellent Talent Dans Award voor het eerst toegekend aan choreograaf Samir Calixto.

12 feb 2014

Koop nu uw kaarten voor het Kylián Festival dat van 22 t/m 31 mei plaats vindt bij Korzo. Geniet van Kyliáns recente werk, film, muziek en lezingen.

Een festival rondom de recente werken East Shadow en KYLWORKS van meesterchoreograaf Jiří Kylián. De choreograaf heeft bij Korzo een plek gevonden waar hij in intieme setting nieuw werk kan creëren en tonen. Twee weken lang is het genieten van voorstellingen en een randprogramma met film, muziek en lezingen.

Kaarten voor beide voorstellingen zijn nu te koop. Het nevenprogramma wordt later bekend gemaakt.

East Shadow
do 22 mei, 20.30
vr 23 mei, 20.30
za 24 mei, 20.30
koop tickets >>

01 feb 2014

De jonge Nederlandse choreograaf Joeri Dubbe won afgelopen jaar twee belangrijke prijzen: de felbegeerde BNG Prijs voor Nieuwe Theatermakers en de Prijs van de Nederlandse Dansdagen. Hiermee kwam het pad vrij voor een tweede avondvullende voorstelling: Solaris. Met een geweldige danserscast onderzoekt hij daarin een fenomeen dat het denken en leven van de mens voor een groot deel beheerst: macht.

10 dec 2013

De bijzondere theatermaker, danser en objectenspeler, Duda Paiva staat in januari in Korzo met de voorstelling Angel. 

De bijzondere theatermaker, danser en objectenspeler, Duda Paiva staat in januari in Korzo met de voorstelling Angel. Telkens weer neemt hij ons mee in zijn eigen poëtische, ontroerende en beeldende wereld die hij creeert op het podium. Als geen ander blaast Duda Paiva objecten leven in: zij worden mensen die dansen, dromen, bang zijn en liefhebben.

10 dec 2013
Inhoud syndiceren

Nieuws

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

tel: 070-3637540
fax: 070-3562251

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter