Nieuws

De jonge danser en choreograaf Rutkay Özpinar is genomineerd in de categorie dans voor de eerste editie van de Piket Kunstprijzen.

Voor de eerste keer worden in Den Haag de Piket Kunstprijzen uitgereikt. Met dit nieuwe, jaarlijks terugkerende initiatief wil de Stichting mr. F.H. Piket een positieve en structurele bijdrage leveren aan de bloei van de kunsten in en rond Den Haag.
De Piket Kunstprijzen zijn bestemd voor jonge kunstenaars uit de disciplines schilderkunst, toneel en dans. De leden van de vakjury hebben uit een brede inventarisatie van het kunsttalent dat in en rond Den Haag actief is, een shortlist opgesteld in drie categorieën: schilderkunst, toneelkunst en danskunst.

09 nov 2014

Ann Van den Broek zoekt een mannelijke danser die van februari t/m december 2015 één van haar vaste dansers kan vervangen.


Ann Van den Broek is op zoek naar een mannelijke danser die vanaf februari t/m december 2015 één van haar vaste dansers kan vervangen in verschillende bestaande choreografieën, maar die ook geïnteresseerd is om mee te werken aan nieuwe projecten.

Ann Van den Broek is op zoek naar een danser die snel bestaande choreografieën kan oppikken, geduld heeft, zich wil verdiepen in haar gedetailleerde en analytische bewegingstaal, beschikt over een sterk ritmegevoel, zijn fysieke- en mentale grenzen wilt verleggen en ook theatrale kwaliteiten heeft.

07 nov 2014

Een groep dansprofessionals die zijn basis heeft bij Korzo, heeft onlangs een brief geschreven aan Minister van Cultuur, omdat zij zich zorgen maken over de toekomst van talentontwikkeling in de danssector.

04 sep 2014

Danser en choreograaf Joeri Dubbe heeft met zijn choreografie Trigger-Happy de Scapino Productieprijs gewonnen op de 28e editie van het Internationale Choreografenconcours in Hannover.


Danser en choreograaf Joeri Dubbe heeft met zijn choreografie Trigger-Happy de Scapino Productieprijs gewonnen op de achtentwintigste editie van het Internationale Choreografenconcours in Hannover, Duitsland.

29 aug 2014

Tijdens de culturele seizoensopening - 48 Uur van Den Haag - trakteert Korzo nog eenmaal met de geweldige Proud to be 30 actie: 3 voorstellingen voor 30 Euro!

Korzo werd in februari 2014 30 lentes jong. En dat hebben we gevierd met een mooie traktatie voor onze bezoekers: drie voorstellingen voor slechts 30 euro. Met de opening van het nieuwe culturele seizoen – 48 uur van Den Haag – heeft u nog één keer de kans om gebruik te maken van deze prachtige actie.*

Online start de actie op vrijdag 5 september om 17.00 uur en eindigt met het Haags UIT Festival op zondag 7 september om 19.00 uur.

21 aug 2014

Online kaartverkoop wordt goedkoper dan aan de deur. De online transactiekosten vervallen.

Korzo start met een nieuw ticketbeleid. Online bestellen wordt goedkoper dan het kopen van uw kaartje aan de deur. Bestel uw tickets online en u ontvangt €2,- voordeel. De transactiekosten vervallen en het voordeel is ook geldig in combinatie met uw kortingspas. Makkelijk, snel en voordelig! U kunt tot vlak voor aanvang van de voorstelling online kopen en uw ticket nog ophalen bij de kassa in het Korzo theater.

11 jul 2014

Vanaf september bezoekt u met de Korzo Unlimited Pas voor €180,- een jaar lang ongelimiteerd voorstellingen.


Ongelimiteerd voorstellingen bezoeken in Korzo? Dat kan vanaf nu!

Voor slechts €180,- kunt u de Korzo Unlimited Pas bestellen en een jaar lang voorstellingen bezoeken.* De Unlimited Pas gaat direct in vanaf het moment van aanschaf. Online kunt u op gemakkelijke wijze een plek reserveren met uw persoonlijke inloggegevens.

Betaalt u liever in termijnen, dat kan ook via een maandelijkse automatische incasso. Dan kost de Unlimited Pas €16,- per maand. De Korzo Unlimited Pas is strikt persoonlijk en er kan bij kaartcontrole om uw legitimatie worden gevraagd.

11 jul 2014

Op zaterdag 31 mei is het Kylián festival in een uitverkocht Korzo theater succesvol afgesloten. Tijdens het tien dagen durende festival - geproduceerd door Korzo en Kylián Productions - kon Nederland weer na lange tijd nieuw werk van meesterchoreograaf Jiří Kylián zien.

02 jun 2014

Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap neemt maandag 26 mei het eerste exemplaar in ontvangst van het boek One Of A Kind, The Kylián Research Project in het Korzo theater. Deze uitgave ontsluit de wereld achter een bijzonder onderzoeksproject van de wereldberoemde choreograaf Jiří Kylián bij Codarts.

Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap neemt maandag 26 mei het eerste exemplaar in ontvangst van het boek One Of A Kind, The Kylián Research Project in het Korzo theater. Deze uitgave ontsluit de wereld achter een bijzonder onderzoeksproject van de wereldberoemde choreograaf Jiří Kylián bij Codarts, hogeschool voor de kunsten, door middel van onder meer interviews, essays, foto’s en video’s (via Layar). De boekpresentatie maakt deel uit van het Kylián Festival, dat van 22 tot en met 31 mei plaatsvindt in Korzo te Den Haag.

21 mei 2014

Op zaterdag 10 mei beleven twee nieuwe strijkkwartetten hun première in Korzo van Peter-Jan Wagemans en Alison Isadora.

07 mei 2014
Inhoud syndiceren

Nieuws

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

tel: 070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter