Nieuws

De jury van de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs heeft de eerste twee voorstellingen genomineerd: Goldmund van De Nieuwkomers/Orkater en Korzo producties en Nobody home van Daria Bukvić.

Orkater Nieuwkomers Thijs Maas en Wilko Sterke tekenden samen met Korzo choreografietalent Jasper van Luijk voor deze bijzondere muziektheater / dansvoorstelling. De prijs wordt uitgereikt tijdens de opening van het Nederlands Theater Festival op 3 september 2015.

19 dec 2014

Kom naar de Royal Christmas Fair en geef een theaterkaartje cadeau met de kerst!


Van 17 tot en met 21 december kunt u voordelig theaterkaartjes kopen op de Royal Christmas Fair. Het Nationale Toneel, NTjong, de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, Diligentia, Korzo theater, Dr. Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater hebben ieder vijf van hun mooiste voorstellingen voor u geselecteerd. Het tweede kaartje krijgt u gratis! U kunt op de fair zoveel kaartjes kopen als u wilt en voor zoveel voorstellingen als u wilt. Maar op is op. Natuurlijk pakken wij uw cadeau feestelijk in. Dat is leuk geven.

04 dec 2014

De kaartverkoop van de 17e editie van het CaDance Festival is gestart. Kijk op www.cadance.nl.

Op zoek naar een mooi kerstcadeau?
Geef dans cadeau! 

Danshuis Korzo tekent alweer voor de 17e editie van CaDance. Het premièrefestival waar u kunt genieten van prille, spannende en mooie creaties, dicht op de huid van onontdekte en toonaangevende choreografen. Het festival opent op vrijdag 30 januari 2015 in Korzo en Theater aan het Spui met premières van twee aanstormende talenten: Samir Calixto en Jasper van Luijk. 

03 dec 2014

De jonge danser en choreograaf Rutkay Özpinar is genomineerd in de categorie dans voor de eerste editie van de Piket Kunstprijzen.

Voor de eerste keer worden in Den Haag de Piket Kunstprijzen uitgereikt. Met dit nieuwe, jaarlijks terugkerende initiatief wil de Stichting mr. F.H. Piket een positieve en structurele bijdrage leveren aan de bloei van de kunsten in en rond Den Haag.
De Piket Kunstprijzen zijn bestemd voor jonge kunstenaars uit de disciplines schilderkunst, toneel en dans. De leden van de vakjury hebben uit een brede inventarisatie van het kunsttalent dat in en rond Den Haag actief is, een shortlist opgesteld in drie categorieën: schilderkunst, toneelkunst en danskunst.

09 nov 2014

Ann Van den Broek zoekt een mannelijke danser die van februari t/m december 2015 één van haar vaste dansers kan vervangen.


Ann Van den Broek is op zoek naar een mannelijke danser die vanaf februari t/m december 2015 één van haar vaste dansers kan vervangen in verschillende bestaande choreografieën, maar die ook geïnteresseerd is om mee te werken aan nieuwe projecten.

Ann Van den Broek is op zoek naar een danser die snel bestaande choreografieën kan oppikken, geduld heeft, zich wil verdiepen in haar gedetailleerde en analytische bewegingstaal, beschikt over een sterk ritmegevoel, zijn fysieke- en mentale grenzen wilt verleggen en ook theatrale kwaliteiten heeft.

07 nov 2014

Een groep dansprofessionals die zijn basis heeft bij Korzo, heeft onlangs een brief geschreven aan Minister van Cultuur, omdat zij zich zorgen maken over de toekomst van talentontwikkeling in de danssector.

04 sep 2014

Danser en choreograaf Joeri Dubbe heeft met zijn choreografie Trigger-Happy de Scapino Productieprijs gewonnen op de 28e editie van het Internationale Choreografenconcours in Hannover.


Danser en choreograaf Joeri Dubbe heeft met zijn choreografie Trigger-Happy de Scapino Productieprijs gewonnen op de achtentwintigste editie van het Internationale Choreografenconcours in Hannover, Duitsland.

29 aug 2014

Tijdens de culturele seizoensopening - 48 Uur van Den Haag - trakteert Korzo nog eenmaal met de geweldige Proud to be 30 actie: 3 voorstellingen voor 30 Euro!

Korzo werd in februari 2014 30 lentes jong. En dat hebben we gevierd met een mooie traktatie voor onze bezoekers: drie voorstellingen voor slechts 30 euro. Met de opening van het nieuwe culturele seizoen – 48 uur van Den Haag – heeft u nog één keer de kans om gebruik te maken van deze prachtige actie.*

Online start de actie op vrijdag 5 september om 17.00 uur en eindigt met het Haags UIT Festival op zondag 7 september om 19.00 uur.

21 aug 2014

Online kaartverkoop wordt goedkoper dan aan de deur. De online transactiekosten vervallen.

Korzo start met een nieuw ticketbeleid. Online bestellen wordt goedkoper dan het kopen van uw kaartje aan de deur. Bestel uw tickets online en u ontvangt €2,- voordeel. De transactiekosten vervallen en het voordeel is ook geldig in combinatie met uw kortingspas. Makkelijk, snel en voordelig! U kunt tot vlak voor aanvang van de voorstelling online kopen en uw ticket nog ophalen bij de kassa in het Korzo theater.

11 jul 2014

Vanaf september bezoekt u met de Korzo Unlimited Pas voor €180,- een jaar lang ongelimiteerd voorstellingen.


Ongelimiteerd voorstellingen bezoeken in Korzo? Dat kan vanaf nu!

Voor slechts €180,- kunt u de Korzo Unlimited Pas bestellen en een jaar lang voorstellingen bezoeken.* De Unlimited Pas gaat direct in vanaf het moment van aanschaf. Online kunt u op gemakkelijke wijze een plek reserveren met uw persoonlijke inloggegevens.

Betaalt u liever in termijnen, dat kan ook via een maandelijkse automatische incasso. Dan kost de Unlimited Pas €16,- per maand. De Korzo Unlimited Pas is strikt persoonlijk en er kan bij kaartcontrole om uw legitimatie worden gevraagd.

11 jul 2014
Inhoud syndiceren

Nieuws

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

tel: 070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter