Nieuws

De zeventiende editie van het CaDance Festival van Korzo is succesvol afgesloten met een nieuw record van 11.500 bezoekers. 

15 feb 2015

Van 30 januari t/m 15 februari danst Den Haag met alweer de 17e editie van premièrefestival CaDance. Het CaDance Festival wordt georganiseerd door Korzo in samenwerking met Theater aan het Spui.


Korzo presenteert de zeventiende editie van het CaDance Festival. Op vrijdag 30 januari 2015 opent het festival met twee premières van aanstormende talenten: Samir Calixto en Jasper van Luijk. CaDance geeft ook deze editie een belangrijke impuls aan een nieuwe generatie choreografen in Nederland. Het festival presenteert in totaal 13 premières van aanstormende talenten en biedt daarnaast een actuele blik op de dans met diverse (inter)nationale samenwerkingen. 

23 jan 2015

De officiële nominaties van de Danspublieksprijs 2014 zijn bekend. Hiphop wonder Shailesh Bahoran is genomineerd voor zowel Favoriete Danser als Favoriete Dansvoorstelling. Stem nu!

Bij de Danspublieksprijs heb jij het voor het zeggen. Na de nominatieronde in het najaar van 2014, zijn de officiële nominaties voor de Danspublieksprijs nu bekend. Het stemmen is begonnen!

15 jan 2015

BNG Bank maakte eerste twee genomineerde bekende voor de Nieuwe Theatermakersprijs.


De jury van de BNG Bank Nieuwe Theatermakersprijs heeft de eerste twee voorstellingen genomineerd: Goldmund van Orkater/De Nieuwkomers en Korzo producties en Nobody home van Daria Bukvić.

Orkater Nieuwkomers Thijs Maas en Wilko Sterke tekenden samen met Korzo choreografietalent Jasper van Luijk voor deze bijzondere muziektheater / dansvoorstelling. De prijs wordt uitgereikt tijdens de opening van het Nederlands Theater Festival op 3 september 2015.

19 dec 2014

Kom naar de Royal Christmas Fair en geef een theaterkaartje cadeau met de kerst!


Van 17 tot en met 21 december kunt u voordelig theaterkaartjes kopen op de Royal Christmas Fair. Het Nationale Toneel, NTjong, de Koninklijke Schouwburg, Theater aan het Spui, Diligentia, Korzo theater, Dr. Anton Philipszaal en het Lucent Danstheater hebben ieder vijf van hun mooiste voorstellingen voor u geselecteerd. Het tweede kaartje krijgt u gratis! U kunt op de fair zoveel kaartjes kopen als u wilt en voor zoveel voorstellingen als u wilt. Maar op is op. Natuurlijk pakken wij uw cadeau feestelijk in. Dat is leuk geven.

04 dec 2014

De kaartverkoop van de 17e editie van het CaDance Festival is gestart. Kijk op www.cadance.nl.

Op zoek naar een mooi kerstcadeau?
Geef dans cadeau! 

Danshuis Korzo tekent alweer voor de 17e editie van CaDance. Het premièrefestival waar u kunt genieten van prille, spannende en mooie creaties, dicht op de huid van onontdekte en toonaangevende choreografen. Het festival opent op vrijdag 30 januari 2015 in Korzo en Theater aan het Spui met premières van twee aanstormende talenten: Samir Calixto en Jasper van Luijk. 

03 dec 2014

De jonge danser en choreograaf Rutkay Özpinar is genomineerd in de categorie dans voor de eerste editie van de Piket Kunstprijzen.

Voor de eerste keer worden in Den Haag de Piket Kunstprijzen uitgereikt. Met dit nieuwe, jaarlijks terugkerende initiatief wil de Stichting mr. F.H. Piket een positieve en structurele bijdrage leveren aan de bloei van de kunsten in en rond Den Haag.
De Piket Kunstprijzen zijn bestemd voor jonge kunstenaars uit de disciplines schilderkunst, toneel en dans. De leden van de vakjury hebben uit een brede inventarisatie van het kunsttalent dat in en rond Den Haag actief is, een shortlist opgesteld in drie categorieën: schilderkunst, toneelkunst en danskunst.

09 nov 2014

Ann Van den Broek zoekt een mannelijke danser die van februari t/m december 2015 één van haar vaste dansers kan vervangen.


Ann Van den Broek is op zoek naar een mannelijke danser die vanaf februari t/m december 2015 één van haar vaste dansers kan vervangen in verschillende bestaande choreografieën, maar die ook geïnteresseerd is om mee te werken aan nieuwe projecten.

Ann Van den Broek is op zoek naar een danser die snel bestaande choreografieën kan oppikken, geduld heeft, zich wil verdiepen in haar gedetailleerde en analytische bewegingstaal, beschikt over een sterk ritmegevoel, zijn fysieke- en mentale grenzen wilt verleggen en ook theatrale kwaliteiten heeft.

07 nov 2014

Een groep dansprofessionals die zijn basis heeft bij Korzo, heeft onlangs een brief geschreven aan Minister van Cultuur, omdat zij zich zorgen maken over de toekomst van talentontwikkeling in de danssector.

04 sep 2014
Inhoud syndiceren

Nieuws

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

tel: 070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter