Nieuws

Online kaartverkoop wordt goedkoper dan aan de deur. De online transactiekosten vervallen.

Korzo start met een nieuw ticketbeleid. Online bestellen wordt goedkoper dan het kopen van uw kaartje aan de deur. Bestel uw tickets online en u ontvangt €2,- voordeel. De transactiekosten vervallen en het voordeel is ook geldig in combinatie met uw kortingspas. Makkelijk, snel en voordelig! U kunt tot vlak voor aanvang van de voorstelling online kopen en uw ticket nog ophalen bij de kassa in het Korzo theater.

11 jul 2014

Vanaf september bezoekt u met de Korzo Unlimited Pas voor €180,- een jaar lang ongelimiteerd voorstellingen.


Ongelimiteerd voorstellingen bezoeken in Korzo? Dat kan vanaf september!

Voor slechts €180,- kunt u de Korzo Unlimited Pas bestellen en een jaar lang voorstellingen bezoeken.* De Unlimited Pas gaat direct in vanaf het moment van aanschaf. Online kunt u op gemakkelijke wijze een plek reserveren met uw persoonlijke inloggegevens.

Betaalt u liever in termijnen, dat kan ook via een maandelijkse automatische incasso. Dan kost de Unlimited Pas €16,- per maand. De Korzo Unlimited Pas is strikt persoonlijk en er kan bij kaartcontrole om uw legitimatie worden gevraagd.

11 jul 2014

In verband met het jaarlijkse bedrijfsuitje is Korzo op donderdag 3 juli  gesloten.


In verband met het jaarlijkse bedrijfsuitje is Korzo op donderdag 3 juli gesloten.

25 jun 2014

Korzo is op zoek naar koor om mee te doen aan de opening van Holland India Festivals op 15 oktober in de Dr. Anton Philipszaal in Den Haag.

06 jun 2014

Op zaterdag 31 mei is het Kylián festival in een uitverkocht Korzo theater succesvol afgesloten. Tijdens het tien dagen durende festival - geproduceerd door Korzo en Kylián Productions - kon Nederland weer na lange tijd nieuw werk van meesterchoreograaf Jiří Kylián zien.

02 jun 2014

Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap neemt maandag 26 mei het eerste exemplaar in ontvangst van het boek One Of A Kind, The Kylián Research Project in het Korzo theater. Deze uitgave ontsluit de wereld achter een bijzonder onderzoeksproject van de wereldberoemde choreograaf Jiří Kylián bij Codarts.

Minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap neemt maandag 26 mei het eerste exemplaar in ontvangst van het boek One Of A Kind, The Kylián Research Project in het Korzo theater. Deze uitgave ontsluit de wereld achter een bijzonder onderzoeksproject van de wereldberoemde choreograaf Jiří Kylián bij Codarts, hogeschool voor de kunsten, door middel van onder meer interviews, essays, foto’s en video’s (via Layar). De boekpresentatie maakt deel uit van het Kylián Festival, dat van 22 tot en met 31 mei plaatsvindt in Korzo te Den Haag.

21 mei 2014

Op zaterdag 10 mei beleven twee nieuwe strijkkwartetten hun première in Korzo van Peter-Jan Wagemans en Alison Isadora.

07 mei 2014

Korzo organiseert in samenwerking met Kylian Productions van 22 t/m 31 mei een festival rondom recent werk van meesterchoreograaf Jiří Kylián. Het volledige programma is nu bekend.

18 apr 2014

I.v.m. een blessure zijn de concerten van pianist Ralph van Raat en Slagwerk Den Haag op vrijdag 18 april geannuleerd.

I.v.m. een blessure zijn de concerten van pianist Ralph van Raat en Slagwerk Den Haag op vrijdag 18 april geannuleerd. Het gaat om de volgende concerten:

19.30 The piano and the Flight Simulator
21.00 Hammer Music

10 apr 2014

Van 22 t/m 31 mei 2014 organiseert Korzo een festival rondom recent werk van meesterchoreograaf Jiří Kylián


Korzo organiseert van 22 t/m 31 mei 2014 een festival rondom recent werk van meesterchoreograaf Jiří Kylián. De choreograaf heeft bij Korzo een plek gevonden waar hij in intieme setting nieuw werk kan creëren en tonen en waarbij de dialoog tussen kunstenaar en publiek centraal staat. Twee weken lang is het genieten van zijn meest recente voorstellingen East Shadow en KYLWORKS alsmede een randprogramma met films, muziek en lezingen. 

01 apr 2014
Inhoud syndiceren

Nieuws

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

tel: 070-3637540
fax: 070-3562251

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter