Backstage

“My whole existence just got upgraded”

In aanloop naar de première van Pictures of Things worden de dertien verschillende dansers in een serie blogs aan jullie voorgesteld door middel van een interview en een zelf bewerkt portret. Vandaag ontmoeten we Dasha!
Lees verder...

Posted on 25 May 2016 | 0 reacties
“We connected and I fell in love again”

In aanloop naar de première van Pictures of Things worden de dertien verschillende dansers in een serie blogs aan jullie voorgesteld door middel van een interview en een zelf bewerkt portret. Vandaag een mooie kennismaking met Pia!
Lees verder...

Posted on 24 May 2016 | 0 reacties
“You will always learn if you don’t get judged”

In aanloop naar de première van Pictures of Things worden de dertien verschillende dansers in een serie blogs aan jullie voorgesteld door middel van een interview en een zelf bewerkt portret. Vandaag maken we kennis met Simone!
Lees verder...

Posted on 19 May 2016 | 0 reacties
“I constantly surprise myself”

In aanloop naar de première van Pictures of Things worden de dertien verschillende dansers in een serie blogs aan jullie voorgesteld door middel van een interview en een zelf bewerkt portret. Vandaag de beurt aan Youki's kleurrijke portret en haar verhaal erachter.
Lees verder...

Posted on 18 May 2016 | 0 reacties
“Everything feels alive somehow when I move!”

In aanloop naar de première van Pictures of Things worden de dertien verschillende dansers in een serie blogs aan jullie voorgesteld door middel van een interview en een zelf bewerkt portret. Vandaag vertelt Judith wat over haarzelf!
Lees verder...

Posted on 17 May 2016 | 0 reacties
“As a short man like me you must grab any chance you have to grow”

In aanloop naar de première van Pictures of Things worden de dertien verschillende dansers in een serie blogs aan jullie voorgesteld door middel van een interview en een zelf bewerkt portret. Vandaag stelt Kwok zich voor jullie open!  
Lees verder...

Posted on 13 May 2016 | 0 reacties
“I can feel like an outsider of the whole picture”

In aanloop naar de première van Pictures of Things worden de dertien verschillende dansers in een serie blogs aan jullie voorgesteld door middel van een interview en een zelf bewerkt portret. Vandaag de beurt aan Ana!
Lees verder...

Posted on 6 May 2016 | 0 reacties
“This brings me into a state of ecstasy”

In aanloop naar de première van Pictures of Things worden de dertien verschillende dansers in een serie blogs aan jullie voorgesteld door middel van een interview en een zelf bewerkt portret. Vandaag staat Stefano Zucchini in de spotlight!
Lees verder...

Posted on 3 May 2016 | 0 reacties
"I was listening to music on my headphones and I wasn’t aware that I was half-dancing on the street... people were staring at me because my arms were flopping around"

In aanloop naar de première van Pictures of Things worden de dansers in een serie blogs aan jullie voorgesteld door middel van een interview en een zelf bewerkt portret. We trappen de serie af met Irene van Zeeland!
Lees verder...

Posted on 22 April 2016 | 0 reacties

Ik ben Anne, geboren en getogen in Den Haag, derdejaars student Culturele en Maatschappelijke Vorming en nu inmiddels al weer een maand als stagiaire aan de slag op de marketing & publiciteit afdeling van het avontuurlijke Korzo theater. Wat geen verkeerde stage is gezien ik van kinds af aan al ondergedompeld ben in de kunst & cultuur sector. Met een moeder als kostuumontwerpster bij de Haagsche Comedie (nu het Nationale Toneel), een opa als kunstschilder en een oma als actrice kom ik uit een redelijk kunstzinnig nest gerold. Lees verder...

Posted on 9 March 2016 | 0 reacties

Pagina's

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter