Educatie

Het Korzo theater heeft elk seizoen een groot aanbod met spannende, ontroerende, grensverleggende en komische voorstellingen en concerten in diverse genres zoals dans, wereldmuziek, theater, nieuwe muziek, mime- en muziektheater.

We vinden het belangrijk om de kunstliefhebber van nu te inspireren, maar ook die van de toekomst. Vandaar dat Korzo graag samenwerkt met het voortgezet onderwijs. Per voorstelling bieden we het educatief programma op maat aan. Daarnaast gaat Korzo graag langetermijn-samenwerkingen aan met scholen, zoals met Johan de Witt Scholengroep het project Culturele instelling als Klaslokaal.

Educatie op maat
Korzo biedt de mogelijkheid aan, in overleg met u, om verdieping te bieden in de vorm van inleidingen, nagesprekken, workshops en meet&greets. Zo bieden wij bijvoorbeeld in samenwerking met de makers van mimetheatergroep Bambie een nagesprek aan of dansworkshops door de dansers van Club Guy & Roni op verschillende niveaus.

Groepsbezoeken in het kader van CKV
Bij Korzo is het mogelijk om met klassen leerlingen onze voorstellingen en concerten te bezoeken onder begeleiding van een of meerdere docenten. Uw leerlingen betalen bij Korzo slechts € 7,50. Wanneer u als docent een voorstelling op het oog heeft, neemt u dan contact op met Judith van Hemert educatiemedewerker van Korzo.  

Culturele instelling als klaslokaal
Samen met Johan de Witt Scholengroep heeft Korzo de lesmodule Culturele instelling als klaslokaal op het gebied van dans opgezet. In vier lessen krijgen de leerlingen workshops van verschillende dansstijlen. De leerlingen maken een eigen korte choreografie, werken samen met elkaar en leren te presenteren. 

Vragen
Indien u interesse heeft in het bezoeken van een voorstelling, of overige vragen heeft, neem dan contact op met Judith van Hemert educatiemedewerkster van Korzo. Wij hopen u nieuwsgierig te hebben gemaakt naar onze programmering en u en uw leerlingen in het nieuwe seizoen te mogen verwelkomen in ons theater!

M: Judith@korzo.nl
T: 070.3637540

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter