Tickets

Online tickets
Via onze website kunt u 24 uur per dag online uw kaarten kopen. Online tickets zijn €2,- goedkoper dan aan de baliekassa. Betalen kan veilig en snel via iDEAL of creditcard;  er zijn geen transactiekosten. Uw kaarten worden thuisgestuurd, tenzij de voorstelling binnen 7 dagen plaatsvindt. In dat geval liggen uw kaarten voor u klaar bij de kassa. Kortingstickets worden ook opgestuurd, maar let op: er kan gevraagd worden om uw kortingskaart te tonen bij de zaal. Kaarten met Ooievaarspaskorting kunnen helaas niet opgestuurd worden.

Openingstijden kassa
De kassa is geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur of tot aanvang voorstelling. Op zondag is de kassa geopend vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling.

Betaalmogelijkheden
Bij de kassa kunt u contant betalen, met pinpas, Podium Cadeaukaart of Cultuurkaart. Online kunt u betalen via iDEAL of creditcard.

Reserveren
Tijdens de openingstijden van de kassa kunt u reserveren via 070-3637540. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang te zijn opgehaald.  

Retourneren
Gekochte kaarten kunnen helaas niet worden geretourneerd. Wel is het mogelijk om kaarten te ruilen voor een andere voorstelling of voor een Korzo tegoedbon. Belt u met de kassa om de mogelijkheden te bespreken. 

Kortingen

Korzopas€3,50
Profpasvast €8,- / €10,-
Student/scholiervast €6,- / €7,50
Uitpas/CJP/PEP-pas    €1,50
Ooievaarspas50%
>10 personen€2,50 p.p.
Kinderen <10 jaarvast €5,-

Let op: niet alle kortingen zijn online beschikbaar.
Voor evenementen van derden, zoals bijv. het Holland Dance Festival, kunnen andere (kortings-)tarieven gelden.

Profpas
Bent u een professioneel kunstenaar in de podiumkunsten? Dan biedt Korzo u een aantrekkelijke korting op voorstellingen van collega's. Met de Profpas betaalt u voor uw kaartje slechts  € 8,- of € 10,- (met uitzondering van verhuurvoorstellingen). Om een Profpas aan te vragen, stuurt u  een e-mail naar liselot[@]korzo.nl o.v.v. ‘aanmelding profpas’ met uw NAW-gegevens. Geef bovendien een bewijs van uw professionele status (naam werkgever, link naar je website, diploma’s en/ of contract). Na controle sturen wij u uw Profpas toe. De pas is persoonsgebonden.

Korzopas
Een Korzopas ontvangt u wanneer u een schakel koopt en het talent van Korzo steunt. Lees er hier meer over.

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

tel: 070-3637540
fax: 070-3562251

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter