Podium

In een gloednieuw theater dat staat voor het hart en de visie van Korzo: het maken van kunst en het presenteren van kunst voor het publiek gebundeld in één gebouw.

Het huis van Korzo met zijn twee zalen, een presentatiestudio en drie repetitiestudio’s is een plek waar choreografen, muzikanten, regisseurs en videokunstenaars  hun verhalen in dans, muziek en theater kunnen maken en presenteren. De ruimtes zijn allemaal gecentreerd rondom de foyer, wat het epicentrum is van Korzo. Aan de straatkant wordt de gevel opgetrokken uit glas. Voorbijgangers hebben zicht op deze foyer en eenmaal binnen opent zich een uitzicht over de studio’s en de zalen. Eindelijk kan Korzo zijn goed bewaarde geheimen onthullen voor iedereen.

Voor de bezoeker laat een avondje Korzo zich soms moeilijk voorspellen, maar wie de stoute schoenen aantrekt zal verrast zijn. Korzo maakt graag voorstellingen, programma’s en evenementen voor iedereen die verder kijkt dan zijn of haar neus lang is, voor mensen die uitgesproken nieuwsgierig zijn en zin hebben in een ‘net-even-anders-dan-anders’ theateravond. Voor Korzo is het dan ook ondenkbaar dat er geen rekening wordt gehouden met het publiek. Door de beleving van de bezoekers krijgt kunst betekenis, zowel voor de kunstenaar als de toeschouwer zelf. En om deze wisselwerking gaat het ons. Ook als een voorstelling niet helemaal begrepen wordt. Het nieuwe gebouw biedt met zijn drie presentatieplekken en de open foyer alle mogelijkheden tot ontmoeting, verhelderende gesprekken, kennismaking en verdieping.

Kom snel eens een kijkje nemen in ons nieuwe gebouw en bij één van onze voorstellingen. Tegen lage tarieven kunt u zich laten verrassen bij Korzo!

 

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter