3TO architecten - Corinne de Korver

gebouw

Begin 2011 is Korzo terug verhuisd naar de Prinsestraat en heeft haar nieuwe gebouw in februari feestelijk geopend. Ieder seizoen hebben we een mooie programmering staan waarbij u ons nieuwe gebouw kunt ervaren. Maar naast de programmering kunt u overdag ook heerlijk eten en drinken in de Korzo bar.

Al lange tijd speelde de wens en noodzaak om het gebouw beter in te richten op de ontvangst van bezoekers en artiesten en op de vele dansproducties die in eigen huis gemaakt worden. Het nieuwe theater biedt dan ook zicht op grotere en sfeervolle publieksruimten, een dieper speelvlak in de grote zaal, meer ramen en ventilatiemogelijkheden en een beter bereikbaar achterterrein voor het laden en lossen van decors.

De grootste ingreep is gedaan op de plek waar de Kerkstudio stond. Hier staat nu een compleet nieuw gebouw met drie dansstudio’s die ruimte bieden aan de repetities voor de eigen dansproducties. De studio’s bieden tevens onderdak aan de lessen van o.a. Crosstown. Naast de Korzo zaal zijn er nog twee presentatieplekken; Korzo studio en Club Korzo.

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter