kassa info

Online tickets
Via onze website kunt u 24 uur per dag online uw kaarten kopen. Online krijgt u €2,- voordeel en er zijn geen transactiekosten.* Uw kaarten liggen klaar bij de kassa. De kaarten kunnen worden thuisgestuurd tot één week voor de voorstelling.

Kassa
U kunt aan de kassabalie in Korzo kaarten kopen. Dan vervalt de online korting. De kassa is geopend van maandag t/m zaterdag van 12.00 tot 18.00 uur of tot aanvang voorstelling. Op zondag is de kassa geopend vanaf 2 uur voor aanvang van de voorstelling. De avondkassa is geopend vanaf twee uur voor aanvang voorstelling. Dit geldt ook voor matinees.

Betaalmogelijkheden
Bij de kassa kunt u contant betalen, met pinpas, Podium Cadeaukaart of Cultuurkaart. Online kunt u betalen via iDEAL of creditcard.

Reserveren
Tijdens de openingstijden van de kassa kunt u reserveren via 070-3637540. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang te zijn opgehaald. 

Retourneren
Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel is het mogelijk om kaarten te ruilen voor een andere voorstelling of voor een Korzo tegoedbon. Belt u met de kassa om de mogelijkheden te bespreken. 

Kortingen

Korzopas€3,50
Uitpas/CJP/PEP-pas/Ckaart  €1,50
Ooievaarspas50%
Profpasvast tarief €10,- / €8,- online
< 27 jr /studentvast tarief €7,50 / €5,50 online
>10 personen€2,50 p.p.

Let op: niet alle kortingen zijn online beschikbaar.
Voor evenementen van derden, zoals bijv. het Holland Dance Festival, kunnen andere (kortings-)tarieven gelden.

Profpas
Bent u een professioneel uitvoerend podiumkunstenaar? Dan biedt Korzo u een aantrekkelijke korting op voorstellingen van collega's in het Korzo theater. Met de Profpas betaalt u voor uw kaartje slechts €10,- (€ 8,- online, met uitzondering van diverse festivals en verhuuractiviteiten). Om een Profpas aan te vragen, stuurt u  een e-mail naar liselot[@]korzo.nl o.v.v. ‘aanmelding Profpas’ met uw NAW-gegevens. Geef bovendien een bewijs van uw professionele status (naam werkgever, link naar je website, diploma’s en/ of contract). Na controle sturen wij u uw Profpas toe. De pas is persoonsgebonden.

* M.u.v. verhuur en het Holland Dance Festival waarvoor andere tarieven kunnen worden berekend.

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter