STEUN KORZO

Korzo is een theater in de binnenstad van Den Haag en productiehuis voor de dans. Als artistiek producent en cultureel ondernemer wil Korzo de ruimte bieden aan nieuwe ontwikkelingen in de podiumkunsten. Korzo werkt aan (talent)ontwikkeling in de kunsten en toont het resultaat daarvan voor een breed publiek. Korzo kiest niet voor één stijl of school maar biedt ruimte aan elke door de kunstenaar gekozen richting, elke signatuur of zoektocht, waarbij kwaliteit het enkele criterium is. Met deze diversiteit aan activiteiten brengt Korzo kunstenaars uit de hele wereld naar Den Haag. Het werk dat in Korzo geproduceerd wordt, wordt vervolgens over de hele wereld vertoond. 

Korzo is een belangrijke schakel in de ontwikkeling van choreografen in Nederland. Korzo scout nieuw talent, slijpt artistieke identiteiten fijn en zet loopbanen van beginnende kunstenaars in gang. En misschien wel net zo belangrijk, Korzo geeft zichtbaarheid aan dat talent. In tijden waarin de overheid zich terugtrekt als financier van de kunst, wordt de steun van het publiek steeds belangrijker. De financiering van de activiteiten van Korzo leunt voor een deel op donaties van particulieren, fondsen en bedrijven.

Wilt u Korzo met een financiële bijdrage steunen? Dan kunt u uw donatie storten op bankrekeningnummer NL10ABNA0596591993 o.v.v. ‘donatie'. 

Korzo pas
Met de Korzo Pas steunt u jong talent en krijgt u een jaar lang €3,50 korting op uw kaarten. Tevens wordt u uitgenodigd voor inspirerende ontmoetingen achter de schermen, exclusieve previews en speciale events. De Korzo pas kost €25,- en is online verkrijgbaar.

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

tel: 070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter