TEMKO © Dries Alkemade

Dit zijn de eerste muziekconcerten en -festivals van 2019-2020


Het muziekseizoen 2019-2020 in Korzo bestaat uit een diverse selectie van internationale artiesten, Haagse ensembles, bijzondere en ongewone combinaties en veel nieuwe projecten.

Niet te missen

Spoken word-artiest en dichter Moor Mother komt naar Korzo met een nieuw project i.s.m. het London Contemporary Orchestra.

Tijdens Festival Dag in de Branding brengt gitarist en componist Aart Strootman, winnaar van de Gaudeamus Award 2017 en recentelijk de Matthijs Vermeulenprijs, zijn nieuwe compositie W.A.L.L., uitgevoerd door TEMKO en Slagwerk Den Haag.

Van Haagse bodem

Den Haag is thuis van een aantal zeer succesvolle eigentijdse ensembles. Zo ook Modelo62, die het seizoen starten met een programma van Petra Strahovnik rondom onze omgang met de geestelijke gezondheid in de samenleving en daar het tweede deel van Intercity Sessions presenteren.

In 2018 sloot Ensemble Klang het jaar af met de eerste editie van Musical Utopias. Ook deze kerstvakantie starten zij met een tweedaags festival waarvoor ze performers en makers uit verschillende genres bij elkaar brengen. De kaartverkoop start op 1 september. Save the date!

Nieuw

Na een succesvolle pilot eind mei, zet Korzo samen met componisten/muzikanten James Alexandropoulos-McEwan en Lise Morrison de serie In Bloom verder op de kaart. Editie #2 en #3 zijn inmiddels ingevuld met een selectie van nieuwe muziek opgegraven uit de krochten van de stad.

Het Gnawa festival strijkt ook voor het eerst neer in Korzo. Op 7 november staat rijzende ster Mehdi Nassouli samen met het Amsterdams Andalusisch Orkest op het programma.

Bekijk dit alles en meer in de agenda.

SUMMER SALE!

Bestel nu met vroegboekkorting

Ontvang van maandag 17 juni t/m zondag 23 juni 50% korting* op ieder 2e ticket voor concerten en muziekfestivals.
* Korting geldt alleen op het Normaal tarief en is niet geldig i.c.m. andere acties

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter