Noam Vazana

Internationale concerten 2018-2019 bevestigd met Early Bird actie

Komend seizoen vliegen muzikanten uit de hele wereld naar Korzo om concerten te geven. Van Ladino tot Finse folk, groovy woestijnblues en ethiojazz. Ook tijdens het India Dans Festival kunt u genieten van bijzondere muziekprojecten.

Zangeres Noam Vazana stond al eerder in Korzo met haar verfrissende interpretatie op de Ladino muziek. Ze keert nu terug met Ke Haber, een concert samen met zangers uit Marokko en Turkije en een verhalenverteller uit Suriname. Verder op het programma twee Afrikaanse grootheden die ieder op hun eigen manier de nieuwe hedendaagse voormannen van hun muziekstijl zijn, een Finse accordeon virtuoos en politiek geëngageerde muziek uit Zuid-Afrika. Harpiste Lavinia Meijer sloeg de handen ineen met tablaspeler Heiko Dijker voor een programma met Indiase Ragas en klassieke muziek. Bekijk de concerten.

Early bird actie Noam Vazana

Van woensdag 27 juni, 12.00 uur t/m woensdag 3 juli, 11.59 uur ontvangt u 50% korting op ieder tweede ticket voor het concert van Noam Vazana op 10 november. Meer info en bestellen.

Interview met Noam Vazana

Francis de Souza sprak met Noam Vazana over het project Ke Haber waarin zij op zoek gaat naar een frisse, nieuwe Ladino sound. Lees het interview.

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter