Korzo verwelkomt nieuwe leden Raad van Toezicht


Begin juli heeft Korzo twee nieuwe leden voor haar Raad van Toezicht verwelkomt: Derrick Brown en Marinke van Riet. Algemeen directeur Gemma Jelier is enthousiast: "Met de komst van de nieuwe leden zijn we optimaal toegerust richting de nieuwe beleidsperiode. Een Raad van Toezicht om trots op te zijn, van alle markten thuis, betrokken en met een groot hart voor Korzo."

Derrick Brown is bewegingswetenschapper met speciale belangstelling voor dans. Daarvoor was Brown dertig jaar actief als danser, docent en repetitor. Momenteel doet hij onderzoek naar de relatie tussen dans en cognitieve psychologie en schrijft hij over danseducatie. Derrick is gast-lector aan de Universiteit Bern, Zwitserland en promovendus aan Radboud Universiteit, Nijmegen. Als danser heeft hij zelf ook nog in Korzo gestaan.

Marinke van Riet is Global Manager van Voice, een innovatieve en creatieve subsidiefaciliteit die integratie en diversiteit in Afrika en Azië bevordert. Marinke is een gepassioneerde activist met meer dan 18 jaar ervaring in het bepleiten van sociale rechtvaardigheid op het gebied van inclusieve economische groei, beheer van natuurlijke hulpbronnen en seksuele gezondheid. De antropologe werkte eerder in de microfinanciering, in toegankelijkheid en mobiliteit voor een wereldwijd vervoersnetwerk en als landendirecteur voor Marie Stopes. Tussen 2011 en 2016 leidde Marinke Publish What You Pay, een wereldwijde beweging die campagne voert voor transparantie en verantwoording in de gas-, olie- en mijnindustrie. Marinke is een nerd voor creatieve strategieën, inclusief bestuur en verantwoording.

De Raad van Toezicht van Korzo bestaat uit:
Carla de Boer (voorzitter)
Ard van Rijn (penningmeester)
Derrick Brown
Marinke van Riet
Maarten van Zaane
Barbara Zwezerijnen

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter