Oerknal © Anisa Xhomaqi

Nieuwe muziekprogrammering 2018-2019 bekend met feestelijke Early Bird actie

Vandaag maakt Korzo de nieuwe muziekprogrammering bekend van seizoen 2018-2019 met een feestelijke early bird actie op de concerten van het jubilerende ensemble Oerknal. 

Het Haagse ensemble Oerknal bestaat vijf jaar en dat vieren ze met een programma rondom Nicole Lizée én de release van hun eerste album. En er is meer reden voor feest aankomend seizoen. Zo viert Ensemble Klang viert hun 15-jarig jubileum, presenteert Kate Moore haar nieuwe Herz ensemble, komt de Japanse saxofonist en componist Yasuaki Shimizu na een decennium weer naar Europa en gaat het nieuwe programma van Modelo62 en van Maya Friedman i.s.m. Tomoko Mukaiyama in première. Ook het best bewaarde geheim in het Nederlandse muziekcircuit komt naar Korzo: pianist Reinier van Houdt brengt een soloprogramma rondom Alvin Curran en Luc Ferrari. Natuurlijk kunt u ook komend seizoen genieten van vertrouwde series als Dag in de Branding, Rewire x Korzo en Jong KC. Bekijk de nieuwe muziekprogramming.

Voor de liefhebbers tippen we ook graag de Philip Glass opera Satyagraha die door Kwekers in de kunst en Korzo opnieuw geensceneerd is voor 60 muzikanten, Indiase en Nederlandse dansers en koorzangers van Dario Fo en Zangam. Na de succesvolle première afgelopen oktober tijdens het India Dans Festival, is Satyagraha dit najaar te zien in Stadsschouwburg Utrecht, het Zuiderstrandtheater in Den Haag en De Meervaart in Amsterdam. Meer info & speellijst.

Early bird actie Oerknal

Van woensdag 20 juni, 12.00 uur t/m woensdag 27 juni, 11.59 uur ontvangt u 50% korting op ieder tweede ticket voor de concerten van Oerknal rondom Nicole Lizée op 13 september en het album release concert op 29 november. Combineren is mogelijk. Meer info en bestellen.

Interview met Gregory Charette

René van Peer sprak met artistiek leider en dirigent Gregory Charette van Oerknal dat dit jaar het vijf-jarig jubileum viert. "We zijn een bipolair ensemble." Lees het interview.

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter