No culture No Future: doe mee aan de actie!

Versterk het protest tegen de sloop van de kunst en doe mee aan de actie No Culture No Future zet vanaf 10 juni drie dagen alles op zwart! Korzo hult zijn pand ook in zwart.

Op 10 juni nodigen de organisatoren van No Culture No Future iedere kunstinstelling, groot of klein, uit om hun gevel of ramen gedurende drie dagen in zwart materiaal te hullen met een witte "X" en de “Tegen de sloop van de kunst” poster. Het zwarte materiaal waarmee de gevel/ramen ingepakt worden kan van alles zijn: doeken , vuilniszakken, landbouwplastic, zolang het maar zwart is. Het is een protest tegen de drastische bezuinigingen op cultuur in Nederland en in het bijzonder op de wijze waarmee de overheid hiermee omgaat.

HET IS NU JOUW BEURT OM ACTIE TE ONDERNEMEN!
Iedere individuele kunstenaar, medewerker in de culturele sector of iedereen die zich zorgen maakt over de toekomst van kunst en cultuur in Nederland, is ook uitgenodigd om mee te doen door hun huis of ramen op deze manier te verhullen.
De actie zal voor drie dagen de aanblik van de Nederlandse steden veranderen en hun inwoners duidelijk maken hoezeer de diversiteit en dynamiek van hun stad door de bezuinigingen zal worden aangetast. 
Onderschat niet wat het effect kan zijn van een nationale actie en de weerslag ervan op het publiek. 
Doe mee en verspreid dit protest!

Kunst en cultuur zijn belangrijk voor de groei van ons bewustzijn en onze economie! Doe mee! Maak een foto tijdens de actiedagen en stuur dit door naar noculture.nofuture@gmail.com.

De posters van “Tegen de sloop van de kunst” kunnen worden opgevraagd bij halbe.de.sloper@gmail.com.

Word ook vriend op Facebook van Nculture Nfuture en van Halbe de Sloper.

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter