Antonin Rioche | © Gerrit Schreurs

Summer Sale! Voordeel op Korzo producties in het nieuwe seizoen


Toen de algemeen directeur van Korzo, Gemma Jelier, in april 2018 aantrad gaf ze al gelijk aan dat Korzo geen bestemming is, geen eindstation. Het is een tussenstop. Een plek waar mensen van over de hele wereld samenkomen, waar makers en performers kansen krijgen om zich verder te ontwikkelen en waar de deuren voor het publiek wagenwijd open staat. Korzo producties staat al jaren bekend door haar brede benadering van talentontwikkeling, het consequent nastreven van kwaliteit en urgentie, en het belang dat wordt gehecht aan de relatie met het publiek.

Korzo maakt met trots de eerste plannen bekend voor de eigen producties en samenwerkingsprojecten in het nieuwe theaterseizoen 2019-2020. We hebben een mooie selectie van 10 voorstellingen gemaakt die je nu met veel voordeel kan bestellen. Zo kan je nieuwe makers ontdekken in DansClick en Danslokaal en nieuwe korte creaties van Haagse bodem zien in Here we live and now. Verder staan er voorstellingen op het programma van Ryan Djojokarso, Jasper van Luijk, Samir Calixto, Kalpana Raghuraman, Astrid Boons, Wubkje Kuindersma en Amos Ben-Tal.

Summer Sale! 4 = 3

Profiteer nu van voordeel op Korzo producties en samenwerkingen en ontvang de vierde voorstelling gratis. Bestel tickets voor vier verschillende voorstellingen uit het geselecteerde aanbod en het goedkoopste ticket wordt automatisch gratis. De Summer Sale eindigt op 1 juli 2019 en is niet geldig i.c.m. andere acties.

Lees hier meer over de voorstellingen.

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter