Donaties

Korzo is een belangrijke schakel in de ontwikkeling van choreografen in Nederland. Als artistiek producent en cultureel ondernemer werkt Korzo aan (talent)ontwikkeling in de kunsten en toont het resultaat daarvan voor een breed publiek. Korzo kiest niet voor één stijl of school maar biedt ruimte aan elke door de kunstenaar gekozen richting, elke signatuur of zoektocht, waarbij kwaliteit het enkele criterium is. Met deze diversiteit aan activiteiten brengt Korzo kunstenaars uit de hele wereld naar Den Haag. Het werk dat in Korzo geproduceerd wordt, wordt vervolgens over de hele wereld vertoond.

Bent u geïnteresseerd in de ontwikkeling van talent? En wilt u daarbij betrokken zijn? Steun Korzo en de jonge talenten met een donatie.

Wilt u Korzo doorlopend steunen? Word Vriend van Korzo!

Bedrijven
Wilt u Korzo met uw bedrijf steunen? Neem voor meer informatie contact op met Daphne van Iperen, via daphne@korzo.nl. Meer informatie over de Geefwet kunt u vinden op de site van de Belastingdienst.

ANBI
Korzo is aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Dit betekent dat giften aan het Korzo theater aftrekbaar zijn van de inkomsten- en vennootschapsbelasting. Lees meer

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter