kassa info

Online 2 euro voordeel

Bestel uw e-tickets online via www.korzo.nl met €2,- voordeel. U kunt de e-tickets thuis printen of laten scannen op uw smartphone of tablet. Tot 3 werkdagen voor het event kunt u er ook voor kiezen de tickets te laten opsturen, dit kost €2,- per bestelling.

Kassa

maandag t/m zaterdag:  12.00 -18.00 uur of tot aanvang voorstelling
zondag: vanaf 2 uur voor aanvang voorstelling

T/m 26 juli is de kassa alleen doordeweeks open. De kassa is gesloten van 27 juli t/m 18 augustus.

Betaalmogelijkheden

Bij de kassa kunt u contant betalen, met pinpas, Podium Cadeaukaart of Cultuurkaart. Online kunt u betalen via iDEA, creditcard en de Podium Cadeaukaart.

Reserveren

Tijdens de openingstijden van de kassa kunt u reserveren via 070-3637540. Gereserveerde kaarten dienen uiterlijk een half uur voor aanvang te zijn opgehaald. 

Retourneren

Gekochte kaarten kunnen niet worden geretourneerd. Wel is het mogelijk om kaarten te ruilen voor een andere voorstelling of voor een Korzo tegoedbon. Belt u met de kassa om de mogelijkheden te bespreken. 

Kortingen

Korzo pas€3,50
Korzo Unlimited Pasongelimiteerd voorstellingen bezoeken
Uitpas/CJP/PEP-pas/Ckaart  €1,50
Ooievaarspas50%
Profpasvast tarief €10,- / €8,- online
< 27 jr /studentvast tarief €9,- / €7,- online
> 10 personen€2,50 p.p.

Let op: niet alle kortingen zijn online beschikbaar.
Voor evenementen van derden, zoals het Holland Dance Festival, kunnen andere (kortings-)tarieven gelden.

Korzo Cadeaubon

Iemand een theaterervaring cadeau geven? Dat kan met de Korzo Cadeaubon. De Korzo Cadeaubon is te koop bij de balie/kassa van het Korzo theater voor een zelf te kiezen bedrag.

Profpas

Bent u een professioneel uitvoerend podiumkunstenaar? Dan biedt Korzo u een aantrekkelijke korting op voorstellingen van collega's in het Korzo theater. Met de Profpas betaalt u voor uw kaartje slechts €10,- (€8,- online, met uitzondering van diverse festivals en verhuuractiviteiten). Om een Profpas aan te vragen, stuurt u  een e-mail naar liselot[@]korzo.nl o.v.v. ‘aanmelding Profpas’ met uw NAW-gegevens. Geef bovendien een bewijs van uw professionele status (naam werkgever, link naar je website, diploma’s en/ of contract). Na controle sturen wij u uw Profpas toe. De pas is persoonsgebonden.

* M.u.v. verhuur en het Holland Dance Festival waarvoor andere tarieven kunnen worden berekend.

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter