Series & Specials

Is that all there is?” vraagt de zangeres Peggy Lee in haar bekende nummer over wat in het leven werkelijk beklijft. Haar conclusie: “If that’s all there is, my friend, then let’s keep dancing…” En precies dat is wat er gebeurt in het dansprogramma All there is op de zondagmiddag. Waarbij niet zozeer de choreografie of het concept, maar de performer in het middelpunt staat. De serie toont de danser als een caleidoscoop: ogenschijnlijk een eenvoudig instrument, maar in staat om met elke draai de blik te doen kantelen, als een poëtische ode aan de veranderlijkheid en verwondering in het leven. Iedere middag is anders en er worden vaak voorstellingen uit het buitenland gepresenteerd die verder niet te zien zijn in Nederland.

Cirque Mania #6 van 28 t/m 30 september 2018 staat bol van de internationale dwarsverbanden. Met trots presenteert Korzo de Nederlandse premiere van de hitvoorstelling Face Nord van het Franse gezelschap Un Loup pour l’Homme, ditmaal met een volledig vrouwelijke cast. We verwelkomen twee grote talenten terug: de Vlaamse jongleur Michiel Deprez die in Fase een duet aangaat met drie tennisbalkannonnen en de Nederlandse maker Camiel Corneille die bij het Vlaamse gezelschap Grensgeval de familievoorstelling Plock! maakte. De prijswinnende choreografe Pia Meuthen presenteert haar succesvoorstelling Go north and see what those strangers do met een internationale cast. Het weekend start zoals gebruikelijk met de makers van de toekomst in een kleurrijk soloprogramma van studenten van Codarts Circus Arts.

Voordelige dagkaarten

U kunt met voordeel dagkaarten bestellen. Bestel online tickets voor twee voorstellingen op dezelfde dag en de korting wordt automatisch berekend. De dagkaarten zijn op vrijdag 28 september €21,- en op zaterdag 29 en zondag 30 september €27,- per dag.

NB Op 30 september is het niet mogelijk om Plock! om 16.00 uur te combineren met Face Nord.

Save the date

Cirque Mania #7
vr 22 t/m zo 24 maart 2019

In tien jaar is het Haagse Festival Dag in de Branding uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende festivals voor nieuwe muziek in Nederland. Vier keer per jaar organiseert Dag in de Branding een programma van één dag op verschillende locaties in Den Haag. Het festival toont de actuele ontwikkelingen in de klassieke en geïmproviseerde muziek, het muziektheater, de jazz en popmuziek, opera en elektronica.

Sinds zomer 2017 is Saskia Lankhoorn de curator van het festival. Zij legt de nadruk op muziek van de 21ste eeuw in projecten waarin zowel oog als oor worden uitgedaagd. In de komende seizoenen wil Saskia de nieuwe ontwikkelingen laten zien. De trefwoorden daarbij zijn: lengte en ruimte in muziek, interdisciplinariteit, contrasten, flexibele opstellingen (van zowel musici als luisteraars) en intimiteit. Dat laatste krijgt vorm in een reeks huiskamerconcerten die vanaf het voorjaar tussen de festivaledities door worden geprogrammeerd: Living (Room) Music.

Meer info & tickets via dagindebranding.nl.

De leukste herfstvakantie van Nederland!
De Betovering is het jaarlijkse kunstfestival voor kinderen tussen 2 en 12 jaar oud, dat zich afspeelt op zo’n 50 locaties in Den Haag. Het vindt plaats tijdens de herfstvakantie en duurt 9 dagen. In de 18de editie, van 13 tot en met 21 oktober 2017, staan in totaal ruim 500 voorstellingen en workshops uit binnen- en buitenland op het programma en verwachten we zo’n 25.000 bezoekers. De Betovering wil kinderen in hun vrije tijd laten genieten van kwalitatief hoogwaardig werk van professionele kunstenaars en hen de kracht van de verbeelding laten ervaren.

Bekijk hier het complete programma.

 

Rewire x Korzo is de samenwerking tussen Haags muziekfestival Rewire en dans- en muziekpodium Korzo. De organisaties hebben de handen ineen geslagen en organiseren gedurende het jaar een serie dynamische avonden waarbij nieuwe muziek centraal staat.

€5,- korting op dansvoorstellingen

Korzo is een avontuurlijk, internationaal podium in hartje Den Haag. Hier geniet je van dans, muziek, circus en theater van toonaangevende makers en onontdekte artiesten. Hoogtepunten dit seizoen zijn het India Dans Festival en CaDance, festival voor hedendaagse dans. Lezers van Vriendin krijgen met de speciale couponcode uit Vriendin nr. 41-2018 €5,- korting op onderstaande voorstellingen. Geniet samen met een vriendin van een heerlijk avondje uit!

De aanbieding geldt tot en met 1 maart 2019. Er zijn max. 2 tickets per persoon per voorstelling te bestellen. In de komende tijd zullen er nog een aantal voorstellingen bijkomen, dus houd deze website in de gaten.

Let op: de première van W van Samir Calixto op vrijdag 25 januari in Theater aan het Spui valt niet binnen de actie.

We Are Public is een lidmaatschap voor culturele avonturiers. Het werkt heel simpel: met een vaste bijdrage van €15,- per maand ben je al lid. Hiermee investeer je in cultuur en krijg je toegang tot de beste concerten, voorstellingen, films en exposities van Den Haag (en Amsterdam). Een bevlogen redactie selecteert de beste programma’s, die je als lid onbeperkt kunt bezoeken.

Tickets

Check altijd de website van wearepublic.nl hoe je aan tickets komt. Soms is er namelijk een beperkt aantal tickets beschikbaar en is reserveren verplicht. Heb je tickets gereserveerd? Zorg dan dat je deze uiterlijk 45 minuten voor aanvang ophaalt bij Korzo. Daarna worden alle reserveringen vrijgegeven.

Binnenkort kun je met je We Are Public-pas naar:

You are here

Adres

bezoekadres
Prinsestraat 42
2513 CE Den Haag

postadres
Postbus 13407
2501 EK Den Haag

070-3637540

Route
Contact
Colofon
Disclaimer

Twitter